Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Search Engine Optimization | SEO

SEO, oftewel Zoekmachine optimalisatie, richt zich op het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Er wordt hier vooral gekeken naar de posities binnen de zoekresultaten en hoe jouw zoekresultaat wordt weergegeven. Young Nomads verbeterd dit door relevante content toe te voegen, de techniek van de website te optimaliseren en het vergoten van de populariteit en authoriteit van jouw merk.

1.

Analyse

We starten met het analyseren van de huidige situatie en omgeving.

2.

Advies & Planning

Uit de analyse komt een advies en een plan van aanpak.

3.

Uitvoering

Na overleg en goedkeuring gaan wij aan de slag met uw marketing.

4.

Reflectie & Sturing

Er wordt constant gemeten en indien nodig bijgestuurd.

Laat ons jouw SEO optimaliseren!

Content

De teksten die op jouw website staan moeten aan eisen voldoen. Als je tenminste in de zoekresultaten van Google wilt terugkomen. De schrijvers van Young Nomads schrijven relevante content met de juiste SEO-normen hierin verwerkt. Natuurlijke teksten, waarbij de implementatie van de juiste SEO regels niet opvallen. De content wordt gekoppeld aan relevante zoekopdrachten en thema's binnen de website.

Linkbuilding

Linkbuilden is het verkrijgen van links op andere websites naar jouw website. Google ziet elk geplaatste links als een 'stem'. Hoe meer stemmen (links) je krijgt op andere website, hoe hoger de populariteit van jouw website. Er zijn veel regels verbonden aan het proces van linkbuilden en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd straft Google je onverbiddelijk. Je kan zelfs volledig uit Google verwijderd worden.

Techniek

De techniek van jouw website is erg belangrijk voor Google. Een juiste inrichting van de technische aspecten van een website verhoogd de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw site. Zo zorgt Young Nomads onder andere voor een goede URL-structuur, wordt je sitespeed geoptimaliseerd, pakken we de META-teksten aan en kijken we naar de algehele inrichting van de website.

Webdesign

Jouw website is hét uithangbord van jouw bedrijf.

Meer informatie

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken, lees waarom!

Meer informatie