Social Media marketing

Social Media

Social Media marketing is enorm belangrijk voor verschillende redenen. Ten eerste, bouw je aanwezigheid op via verschillende kanalen. Je doelgroep komt je niet alleen tegen tijdens het surfen op internet, maar ook wanneer het gebruik maakt van zijn social media. Dit kunnen consumenten zijn die jouw al kennen, maar ook nieuwe consumenten! Ten tweede, draagt het bij aan het vergroten van de betrouwbaarheid van jouw merk, welk onbetrouwbaar bedrijf zit immers op social media? Ten derde, kan social media zorgen voor meer binding met je doelgroep. De consument vindt het interessant om jouw beter te leren kennen.

Verschillende scenarios

Beheren van kanalen

Young Nomads beheert de social media kanalen van uw bedrijf. Wij zorgen hierbij voor analyses, een duidelijk plan, content voor de kanalen en bijsturing indien nodig.

Content creatie

Young Nomads voorziet u van unieke content voor uw social media kanalen. Wij zorgen dat de tekst en visuals volledig op uw bedrijf en boodschap aansluiten.

Analyses & adviesplan

Hou je liever zelf je social media bij, maar heb je moeite om hier een plan voor op te stellen? Young Nomads voorziet u van een duidelijk plan op basis van scherpe analyses.

Bouw aanwezigheid op via meerdere kanalen

Vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf of merk

Zorg dat jouw doelgroep verbonden raakt met jouw merk

Benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ga met ons de uitdaging aan!